Interviews spelers

Via facebook en deze website gaan wij onze selectie aan jullie voorstellen. Om de 3 dagen zullen 3 nieuwe spelers aan u worden voorgesteld. Alle spelers hebben de volgende 3 vragen beantwoord:

 1) Hoelang ben je al bij RKDFC?

 2) Wat maakt RKDFC anders dan andere verenigingen?

 3) Noem een paar hoogtepunten uit je RKDFC carrière.

 

Interviews spelers
1.
Thijs Janssen
 

Speler 1 is Thijs Janssen de snelle aanvaller uit onze eigen jeugdopleiding die de nodige verdedigers het achterwerk laat zien en van belangrijke waarde in voor het 2e elftal en dit seizoen ook de nodige minuten op het 1e heeft gespeeld.

1) Sinds mijn 7e. 15 jaar dus!

2) De balans tussen prestatief willen meedoen en de gezelligheid buiten het veld. Bij DFC is die super. Voetbal is mijn hobby en ik train en speel met veel plezier. Op vrijdagavond is de kantine eigenlijk gewoon een drukke gezellige kroeg waar iedereen de week met elkaar bespreekt. Heerlijk begin van het weekend. Eerst lekker trainen en dan afpilsen in de kantine!

3) Nacompetitie met 1e elftal, kampioen met 2e elftal (2013), Periodekampioen met 2e elftal (nov 2014). Hopelijk wordt dit lijstje nog aangevuld over een aantal weken

2. Mike Boesten
 

Speler 2 is Mike Boesten. Mike is ook een speler uit onze eigen jeugdopleiding en deze jonge verdediger is een vaste waarde op het 2e elftal maar heeft ook dit seizoen zijn eerste minuten op het eerste elftal gemaakt.

1) Ongeveer 14 jaar nu.

2) Het is altijd feest bij RKDFC, in de kantine is er altijd wel iets te doen. Dit kom je niet vaak tegen.

3) Dit is mijn eerste jaar bij de senioren. Aan begin van het seizoen heb ik lang getwijfeld om te stoppen met voetballen. Uit eindelijk heb ik toch de keuze gemaakt om door te gaan. Vervolgens wonnen we met 2 de periode titel. Dit was een mooi feestje. Na een tijdje heb ik zelfs mijn debuut op het 1e mogen maken. Hier hebben we ook de na competitie bereikt, dus het kan nog een nog mooier seizoen worden dan dat het al was.

3. Luuk Verhooren
 

Speler 3 is Luuk Verhooren. Wederom een jongen uit eigen jeugdopleiding. Luuk is een balvaste sterke aanvaller die dit seizoen meer en meer laat zien dat hij een jongen is om rekening mee te houden. Heeft dit seizoen ook al de nodige minuten op 1 gepakt.

1) Ruim 18 jaar, vanaf mijn vijfde

2) Voor mij is DFC een echte vriendenclub, ik speel nog veel samen met veel jongens waar ik vroeger mee ben begonnen. Echter, het sportieve aspect is ook belangrijk. De seniorenteams timmeren de laatste jaren aardig aan de weg, wat zorgt voor een mooie mix van presteren en gezelligheid.

 3) Sportief gezien zijn dat alle kampioenschappen en periodetitels van de afgelopen jaren. De daarbij horende feestjes kunnen dan natuurlijk niet achterblijven. Verder zijn veel jaarlijkse activiteiten, zoals de carnavalsavond en de red&white party, ook niet uit dit rijtje weg te laten.

4. Sil Kevers
 

Speler 4 is Sil Kevers. Sil is ook een jongen van de club die zijn plek op 1 dit seizoen heeft veroverd en met zijn knotje Zlatan achtige trekjes krijgt.

Al zolang ik me kan herinneren ren ik al rond bij rkdfc. Sinds 1995 ben ik eindelijk spelend lid geworden bij RKDFC, tussendoor heb ik drie jaar bij ons buurdorp gespeeld genaamd RKVV Doenrade maar altijd lid van dfc gebleven!

Barvrouw Hanny is al een legende op zich!!! Zolang ik me kan herinneren staat ze al achter de bar, van vroeger een AA en een tuutje chips naar tegenwoordig een pils! Zo zijn er uiteraard nog genoeg andere legendes binnen de club. Laat ik onder andere niet over een Jo Packbier beginnen, want daarvoor is dit interview te kort. Mede hierdoor zijn alle randzaken super geregeld en ben ik blij dat voetbal en gezelligheid samen voorop staat. En laat nou net vooral die gezelligheid onze club op de kaart

Kampioenschappen in de jeugd, kampioen met het 2e en de periode die we dit seizoen gepakt hebben.

Ook het jubileum feestjaar met de tent is zeker een hoogtepunt, laat staan alle feesten die hiernaast nog georganiseerd zijn.

Wat er ook gebeuren zal, ons zullen ze als club niet klein krijgen.

Kom op die rood witten !!!

5. Sven Portz
 

Speler 5 is Sven Portz. Net zoals de voorgaande 4 jongens een jongen van de club en hij maakt het de verdedigers met zijn onnavolgbare akties erg lastig.

1- Na een korte periode op hoog niveau geturnd te hebben bij de Merkelbeekse turnvereniging Vlug & Lenig (tot mijn achtste ongeveer), ben ik bij de E-jeugd begonnen bij DFC. Dus ik zal bijna 20 jaar al bij de club zijn.

 2- Bij Vlug & Lenig hingen we vooral in de ringen of sprongen we over kasten, bij DFC doen we meer oefeningen met de bal. Wat betreft het verschil tussen andere voetbalverenigingen: geen idee, ik heb nog nooit bij een andere club gespeeld - en dat zal denk ik ook zo blijven.

 3- kampioen worden met de B-jeugd, promoveren met het eerste, het kampioenschapsfeest van het tweede, de red&white feestjes ieder jaar, en de winnende scoren tegen minor (3-4) bij mijn debuut als zestienjarige op het eerste

6. Tim Schrage
 

Speler 6 is nieuwkomer Tim Schrage. De kleine grillige aanvaller heeft de nodige doelpunten achter zijn naam staan. Hij roemt de sfeer bij DFC en dat is een dik compliment. Tim heeft zonder te denken net zoals de voorgaande 5 personen blindelings toegezegd voor komend seizoen.

Hoelang ben je al bij RKDFC?

Dit is pas mijn eerste seizoen in Merkelbeek.

Noem een paar hoogtepunten uit je RKDFC carriere.

Een echt hoogtepunt moeten we nog gaan verwezenlijken komende weken, en dat is met het eerste naar de 4de klasse promoveren. En daarbij hoop ik dat het 2de dit ook gaat lukken. Verder kan ik niet ontkomen aan de Red en White party. Er zit zoveel plezier en liefde in club. Voor elkaar en voor de club.

 Wat ik verder nog wil aanhalen, is dat ik sinds de eerste training 30 nieuwe vrienden erbij heb gekregen. Ik denk dat dit genoeg zegt over de selectie.

7. Bob Busscher
 

Speler 7 is Bob Busscher. Bob hebben we kunnen overhalen om afgelopen seizoen de overstap te maken naar RKDFC. Bob heeft het mooiste kapsel van de selectie en houdt dat graag in model, draag de aanvoerdersband en lijdt de verdediging. Ook Bob zien we komend seizoen we op het veld bij RKDFC.

1. Dit is mijn eerste seizoen bij RKDFC.
2. RKDFC heeft sportiviteit en het verenigingsgevoel op een gezamenlijke eerste plaats staan. Hier wordt ook gedurende het hele seizoen in geïnvesteerd, wanneer je kijkt naar de betrokkenheid van alle leden en supporters bij wedstrijden en activiteiten. Hopelijk kunnen we dit allemaal bekronen middels een goede prestatie in de nacompetitie.
3. Een absoluut hoogtepunt zou zijn om dit seizoen te promoveren met deze groep. Ik geloof hier ook in. Eventueel bijhorend feestje zal dan uitgroeien tot een volgend hoogtepunt!

8. Giel Renckens
  Speler 8 is Giel Renckens. Giel is al sinds jaar en dag lid van RKDFC en met zijn uitschuifbare benen menig aanvaller tot waanzin drijft.

1. Dat zal nu ongeveer 20 jaar zijn.
2. De saamhorigheid binnen teams, het dorpse karakter, het feit dat de kantine eigelijk gewoon een leuke kroeg is en natuurlijk de feestjes! Voetballen bij DFC biedt een goede mix van zowel het sportieve aspect als het plezier.
3. Het kampioenschap, periodetitels, bekervoetbal tegen grote clubs en natuurlijk het jaarlijkse Red and White feest!

9. Sem Cox
 

Speler 9 is Sem Cox. Sem is de huidige semicaptain van het 2e en een echte DFC er is hart en nieren.

Vraag 1: Ik denk dat ik nu ongeveer 16 jaar bij dfc voetbal en heb in al die jaren menig succes coach mogen meemaken. Van Gerrie, stoooooop!, Orbons tot vieze Freddie Palmen en van Aries, broodje frikadel na de wedstrijd, Haest tot René, levensgenieter, Cobben!

Vraag 2: Volgens mij worden de antwoorden op deze tweede vraag een beetje cliché... Maar het feit is dat RKDFC zich echt kan onderscheiden op het gebied van gezelligheid. Tijdens de zoveelste succesvolle red and white party vertelde diverse 'toekomstig dfc'ers' dat ze dit nog nooit eerder hadden meegemaakt. Het is dan ook niet gek dat talentvolle spelers uit naastgelegen dorpen hun heil in Merkelbeek zoeken. Mensen als Jo Packbier maken dfc een warme dorpsclub waar nieuwkomers zich snel thuis zullen voelen. Daarnaast probeert dfc zich ook sportief te onderscheiden door drie gekwalificeerde trainers aan te stellen voor de selectie, die dit seizoen nog volop strijdt voor promotie! Dus een goede mix van gezelligheid en presteren maakt dfc net iets anders!

Vraag 3: Naast de kampioenschappen in de jeugd en het periodekampioenschap van dit jaar steekt het kampioenschap in 2013 er wel echt bovenuit. Met de platte kar door het dorp, begeleidt worden door de schutterij, het onthaal en feest in de kantine en als kerst op de taart de receptie tijdens een geweldig 80-jarig bestaansfeest! Maar ook de druk bezochte zeemcup, het gezongen you'll never walk alone en de doorsnee vrijdag avonden behoren tot de vele hoogtepunten in de rijke geschiedenis van RKDFC.

10. Ties Vek
 

Nummer 10 in de rij is Ties Vek. Al schreeuwend over het veld zet hij al jaren de lijnen uit en is hij ook een kind van de club.

1) Vanaf mijn 4e. Dus al 19 jaar!

2) De perfecte combinatie tussen prestatiegericht bezig zijn en gezelligheid. Iedereen werkt hard om goede resultaten te halen, maar daarnaast is het ook altijd druk in de kantine na trainingen en wedstrijden.

3) Hoogtepunten voor mij zijn de behaalde (periode) kampioenschappen. Hopelijk komt hier binnenkort een promotie bij! Ook de feestjes bij dfc zijn altijd top, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse seizoensafsluiting.

11. Bas van Rhenen
 

Nummer 11 in de rij is net zoals Ties een jongen uit onze eigen jeugd nl. Bas van Rhenen. Bas begon dit seizoen als laatste man op 1, maar zakte langzaam terug naar 2. Het feesten heeft hij uitgevonden, maar voetballen kan hij ook. Wellicht gaat Bas ons in de toekomst nog verrassen.

1) Uhmm ik ben vanaf de F jeugs bij RKDFC en tijdens de A ben ik 1 seizoen bij Amstenrade geweest.

2) Ik denk dat RKDFC zich onderscheid door de sfeer die binnen de hele club leeft. Iedereen zit al jaren bij de club, en mensen die er nieuw bij komen worden direct met een warm hart ontvangen. Deze naam heeft DFC denk ik ook. Een club waar iedereen het naar zijn zin zal hebben. Mijn hoogtepunt zal niet snel meer veranderen: in de Fjes hebben we 3 kampioenschappen gepakt najaar, zaal en voorjaar. Vervolgens zijn we in de zaal door mogen gaan naar de districtskampioenschap en ook die weten te winnen dmv penaltys tegen svm. Volgende ronde in de zuid nederlandse finale een prachtige 3e plek weten te bemachtigen. Hier hebben we nog steeds aandenkens aan.

3) Verder denk ik dat de persoon die het meeste aan de hartelijke sfeer binnen dfc werkt toch wel Jo packbier is! Er gaat geen week voorbij zonder dat Jo je weer vrolijk maakt bij dfc.

12. Jon Houben
 

Nummer 12 is Jon Houben. Ook Jon is zoals zovelen een kind van de club en loopt dus al heel lang rond. Jon is een stille kracht en al lang lid van onze selectie.

1) Ik ben op mijn derde begonnen met meetrainen en werd op mijn vierde lid. Dus ben nu zo'n 22 jaar lid van de club!

2) Rkdfc is een vereniging vol vriendschap. De meeste ploeggenoten, en ook spelers van andere teams binnen dfc, ken ik al sinds mijn jonge jeugd. Dat maakt het een hechte en gezellige groep!

3) Hoogtepunten zijn er zeker veel geweest in al die jaren. Maar het meest recent zijn toch wel het kampioenschap met het tweede van twee jaar geleden. Verder zijn we in de jeugd twee keer naar het twaalf provincies toernooi geweest in Tiel. Daar zijn wel hele mooie herinneringen ontstaan.

4) Wil je nog iets toevoegen aan de mini-interview?
Ik hoop dat we met zijn alle ervoor kunnen zorgen dat alle teams een niveau hoger kunnen gaan spelen en dat het typisch gezellige karakter van de club zo blijft bestaan!

13. Jord Mennens
 

Nummer 13 is Jord Mennens die eventjes naar Adveo is gewipt maar snel is teruggekomen en daar zeker geen spijt van heeft. Jord is een jongen met veel potentie wat er helaas dit seizoen nog niet helemaal uit is gekomen. Ook Jord zou ons wel eens aangenaam kunnen verrassen.

1) Ik speel vanaf mijn 5e jaar al bij RKDFC. Tussendoor heb ik soort van noodgedwongen de club twee jaartjes moeten verlaten, om daarna weer terug te keren naar het oude nest.

2) RKDFC staat voor mij voor de perfecte combinatie tussen gezelligheid en tegelijkertijd fanatisme. De gezelligheid na trainingen en op feesten kom je niet snel tegen bij andere verenigingen. Daarbij heerst er een heerlijk clubgevoel.

3) Als ik zou zeggen dat de kampioenschappen alleen de hoogtepunten zijn uit mijn tijd bij RKDFC, dan zou ik liegen. Ieder feestje binnen de club is eigenlijk een hoogtepunt. Echter kijk ik wel heel verheugd terug op de jeugdtijd die ik heb gehad bij de club, met Fred en Chris als trainers.

14. Jordi Pierik
 

Nummer 14 is Jordi Pierik. De snelste speler van de vereniging is ook al vanaf de jonge jeugd bij RKDFC en ook een kind van de club.

1) Vanaf de F-jes bij dfc

2) De gezellige sfeer binnen de selectie waardoor er altijd een feestje is

3) Hoogtepunten zijn er zoveel. Maar er zullen er hopelijk nog vele volgen in de jaren dat ik nog ga voetballen. Voor de rest hoop ik nog een lange tijd mee te draaien in de selectie van dit dorpsclubje

15. Jur Cox
 

Nummer 15 en laatste van deze reeks is Jur Cox. Jur is een voetbalbeest net zoals zijn broer Sem en beide uiteraard echt DFC-ers in hart en nieren. Helaas heeft Jur een vervelende schouderblessure, maar hopelijk komt hij er sterker van terug.

1) Ik ben op mijn 5e begonnen bij RKDFC, tot mijn 17e heb ik hier gespeeld. Toen heb ik 1 jaar een bij VV Amstenrade gevoetbald. Hierna ben ik weer terug gekomen naar RKDFC en speel er nu nog steeds. Dit is dus mijn 14e jaar bij RKDFC.

2) De gezelligheid. Elk feestje is hier top, en steeds druk bezocht. Voor mij is dit hetgeen waarmee RKDFC zich onderscheid van de andere verenigingen hier in de buurt

3) In de E hebben wij met ons team deelgenomen aan de Zuid Nederlandse kampioenschappen, dit was wel een hoogtepunt om zoiets mee te maken. Daarnaast vond ik her periode kampioenschap van het 2e dit seizoen ook een hoogtepunt. Ook de Red and White party is elk jaar weer meer dan geslaagd!

16. Luc Cremers
 

Nummer 16 is onze Luc Cremers. Overgekomen van DVO en vond meteen zijn ware liefde Maxime waardoor hij voor eeuwig aan de club verbonden blijft.

1) Ik heb van de F t/m de C in de jeugd gespeeld bij DFC toen heb ik 3 seizoenen bij DVO gespeeld en nu speel ik alweer mijn 3e seizoen bij DFC op het eerste in totaal dus zo'n 11 jaar.

2) RKDFC is een club met een hart. Bij DFC is iedereen gebonden met elkaar, zowel de spelers als de toeschouwers, zijn de activiteiten die georganiseerd worden altijd geslaagd en hierbij zijn ook regelmatig mensen van buitenaf aanwezig die deze mooie sfeer mee mogen beleven en het is gewoon een top club om bij te spelen

3) Het hoogte punt van mijn carrière bij DFC is het 80 jarig bestaands feest in 2013. Ik hoop dat we dit seizoen nog mogen promoveren door de nacompetitie.. want dan weet ik zeker dat dat mijn mooiste hoogtepunt is uit mijn carrière bij DFC. Ik ben vroeger in de jeugd ook wel enkele keren kampioen geworden maar dat kon niet tippen aan het 80 jarig bestaands feest.

17. Joris Hamers
 

Nummer 17 is een van de weinige nieuwkomers bij RKDFC. Hij is er slechts 2 seizoenen, maar voelt zich geweldig thuis. Zijn naam Joris Hamers.

1) Ik voetbal nu pas 2 seizoenen bij rkdfc.

2) Het familiegevoel, een relatief kleine club met veel vrijwilligers die veel tijd en energie in de club steken. Er worden altijd veel activiteiten georganiseerd. Ook de kantine zit altijd vol, vooral op vrijdag na de training.

3) Mijn hoogtepunt was vorige week, de promotie naar de 3e klasse met het 2e. Op gebied van activiteiten is de quiz en de zeemcup altijd heel leuk.

18. Toby Schutt
 

Nummer 18 is de langste speler van onze selectie Toby Schutt. De stille middenvelder is een vaste waarde op 2 en speelt af en toe zijn potjes op 1.

1) Ik ben op mijn 5e lid geworden van RKDFC en ben, op een periode van twee jaar na, altijd actief geweest voor de club.

2) Het draait meer dan om voetbal alleen. Je wordt gestimuleerd om in de kantine te blijven, activiteiten mee te doen en zelf iets bij te dragen aan de club. Het zorgt ervoor dat je je alleen maar meer betrokken voelt bij de vereniging.

3) Wat het me het meeste bijstaat is en blijft het kampioenschap met het 2e elftal van twee jaar terug. Een nagenoeg onoverwinnelijk seizoen gecombineerd met geweldig kampioensfeestje. Ook al omdat het samenviel met het 80-jarig bestaansfeest. Een prachtig weekend met optredens, huldiging en ter afsluiting een mooie zeemcup.

19. Diego Jiminez
 

Nummer 19 is onze Columbiaanse vriend Diego Jiminez. Menige tegenstander vind het minder als ze tegen Diego moeten spelen. Continue op de kuiten van de tegenstander, een echte bijter. Tevens wordt hij op handen en voeten gedragen binnen de club.

1) Ongeveer ander half jaar.

2) /

3) Zeemcup 2014, en het kampioenschap afgelopen zondag.

20. Branco Cox
 

Nummer 20  is nieuwkomer Branco Cox. De harde werker aan de zijkant of in de spits is van Puth overgekomen en heeft daar geen minuut spijt van gehad zegt hijzelf.

1) Ik ben sinds 2 jaar lid van DFC.

2) De cliché antwoorden van de vorige interviews zijn voor mij ook van toepassing. Gezelligheid, een echt verenigingsgevoel, gezellige feestjes, etc.

3) Helaas zijn we dit jaar niet gepromoveerd met het 1e, dit had het hoogtepunt moeten worden. Maar verder is de Red & White party zeker het noemen waard.

21. Adam Heijmann
 

Nummer 21 is niemand minder dan onze rots in de branding Adam Heijmann. Het plezier wat deze jongen uitstraalt is echt geweldig en Adam vindt het super om onderdeel uit te maken van de selectie. Klasse Adam.

1) Lid sinds 2005 E-jeugd

2) Het is een vereniging zonder kapsones. Het is er altijd gezellig, of het nu na een training is of met een activiteit,

 Het is een vriendenclub. Een voor allen, allen voor een.

3) Bij de jeugd geen echte hoogtepunten behaald met voetbal. Het jeugdkamp was wel een jaarlijks hoogtepunt. Hoogtepunt seizoen 2014/2015 promotie naar de derde klasse met het tweede team.

 De red en white party is ook wel steeds een van de hoogtepunten.

22. Geert Meens
 

Nummer 22 in het illustere rijtje is Geert Meens. Geert is langzamerhand een van de oud gediende binnen onze jonge selectie. De metervreter en mannetjesputter heeft zijn plek op 1 verovert na een vriendschappelijk potje tegen zijn maatje Lowis Wolff.

1) ik ben 19 jaar bij dfc.

2) Ik kan niet zeggen ben nooit ergens anders geweest dat zegt al hoe leuk ik het vind bij dfc hahahah.

3) heel veel goeie feesten vooral tent feest en ja jou ook wel ik weet hoe slecht het met mijn club ging en dat het bijna dood was en dat jij dat goed opgepakt heb.

23. Sven Visser
 

Nummer 23 is nieuwkomer Sven Visser. De robuuste spits van het 2e kan heel hard vallen, maar ook weer opstaan wink-emoticon.

1) Dit is mijn eerste jaar bij Rkdfc.

2) Rkdfc heeft een hecht team en er is altijd wel wat te beleven bij Rkdfc in de kantine.

3) In mijn eerste jaar bij Rkdfc heb ik al heel wat hoogtepunten meegemaakt. De leukste waren toch wel het halen van de periode en past geleden nog het promoveren naar de 3e klas. Ook over de feestjes in de kantine valt niet te klagen. Hoop dat er nog veel mooie hoogtepunten mogen bij komenNummer 26: Stan Jacobs. Wederom een jongen uit eigen jeugd die ook veel minuten heeft gemaakt en ook vaak in de basis.
Na morgen komen de interviews van de nieuwe aanwinsten.

1) Hoelang ben je al bij RKDFC?
2) Wat maakt RKDFC anders dan andere verenigingen?
3) Noem een paar hoogtepunten uit je RKDFC carrière. Denk ook aan activiteiten?...

Nummer 21 is niemand minder dan onze rots in de branding Adam Heijmann. Het plezier wat deze jongen uitstraalt is echt geweldig en Adam vindt het super om onderdeel uit te maken van de selectie. Klasse Adam.

1) Lid sinds 2005 E-jeugd

2) Het is een vereniging zonder kapsones. Het is er altijd gezellig, of het nu na een training is of met een activiteit,
Het is een vriendenclub. Een voor allen, allen voor een.

3) Bij de jeugd geen echte hoogtepunten behaald met voetbal. Het jeugdkamp was wel een jaarlijks hoogtepunt. Hoogtepunt seizoen 2014/2015 promotie naar de derde klasse met het tweede team.
De red en white party is ook wel steeds een van de hoogtepunten.

Nummer 22 in het illustere rijtje is Geert Meens. Geert is langzamerhand een van de oud gediende binnen onze jonge selectie. De metervreter en mannetjesputter heeft zijn plek op 1 verovert na een vriendschappelijk potje tegen zijn maatje Lowis Wolff.

1) ik ben 19 jaar bij dfc.

2) Ik kan niet zeggen ben nooit ergens anders geweest dat zegt al hoe leuk ik het vind bij dfc hahahah.

3) heel veel goeie feesten vooral tent feest en ja jou ook wel ik weet hoe slecht het met mijn club ging en dat het bijna dood was en dat jij dat goed opgepakt heb.

Nummer 23 is nieuwkomer Sven Visser. De robuuste spits van het 2e kan heel hard vallen, maar ook weer opstaan wink-emoticon.

1) Dit is mijn eerste jaar bij Rkdfc.

2) Rkdfc heeft een hecht team en er is altijd wel wat te beleven bij Rkdfc in de kantine.

Buiten de 23 genoemde interviews zijn de volgende personen ook ‘lid’ van de bestaande selectie:

24. Kars Mennens
 

Nummer 24: Kars Mennens. De womanizer van de selectie heeft zijn basisplaats als back dit seizoen afgedwongen. Ook Kars is sinds jaar en dag lid van DFC.

25. Niels van Buggenum
 

Nummer 25: Niels van Buggenum. De ‘witte’ zoals velen uit eigen jeugd afkomstig heeft veel minuten gemaakt in de basis dit seizoen als back en half.

26. Stan Jacobs
 

Nummer 26: Stan Jacobs. Wederom een jongen uit eigen jeugd die ook veel minuten heeft gemaakt en ook vaak in de basis.