Welkom op onze sponsorpagina!

 RKDFC is in eerste plaats een voetbalclub, maar ook een vereniging van en voor de gemeenschap. Wekelijks brengt RKDFC veel mensen bij elkaar op haar eigen sportpark, waar voetballers, ouders, supporters en vrijwilligers elkaar treffen om ieder op hun eigen manier te genieten van vrijetijdsbesteding.

Om de ambitie van de vereniging ook in de toekomst te kunnen waarmaken, besteden we veel aandacht aan de jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst.

Steun vanuit de omgeving is hierbij belangrijk. Zonder sponsoren kunnen we geen ballen, voetbaltenues en trainingsmateriaal kopen, laat staan om extra activiteiten te organiseren. We zijn onze sponsoren dan ook enorm dankbaar.

Bent u nog geen sponsor, maar heeft u wel interesse om een wedstrijdbal, bord of iets anders te sponsoren? Download hier het sponsorplan, waar u alle mogelijke sponsorvormen aantreft. Ook kunt u lezen waar de sponsorgelden aan worden besteed.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met de: Sponsorcommissie mailadres = Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Sponsornieuws

RKDFC scoort met Welling!

 

RKDFC is blij en verheugd Welling Autobedrijven te mogen verwelkomen bij onze rood-witte familie. Welling Autobedrijven is sinds kort bordsponsor van onze vereniging met de toepasselijke leus:                    ‘Scoren doe je met Welling!‘. Deze borden zijn achter de beide doelen op ons kunstgrasveld te vinden. Welling is sinds 1969 een begrip in Limburg en velen weten dan ook de weg naar een van de 5 vestigingen van Welling Autobedrijven (Heerlen – Beek) te vinden.

 

Sinds Bram Dieteren Welling Autobedrijven heeft overgenomen heeft hij per 1 september 2012 ook de Maaspoort in Beek overgenomen Het totale Welling Peugeot rayon bestaat nu uit Parkstad Limburg en de Westelijke Mijnstreek. Naast Peugeot heeft Welling Autobedrijven ook de volgende merken: Mitsubishi, Suzuki, Mazda en Hyundai en een occasion center met meer dan 250 jong gebruikte auto's.

 

Maar Welling Autobedrijven heeft ook nieuws! Vanuit de vestiging in Beek op de Wethouder Sangersstraat gaan wij verhuizen naar de Autoboulevard (Bergerweg) te Sittard. Het voormalige pand van de ATU wordt volledig verbouwd en gerenoveerd om ook hier iedereen te ontvangen zoals men dat gewend is op de Autoboulevard te Heerlen. Daarnaast gaan wij in het voorjaar ook een vestiging openen op de Weerhuisweg te Maastricht!

 

De opening van beide vestigingen medio dit voorjaar is het bewijs van een gezond bedrijf dat blijft groeien in Zuid- Limburg. Dit sluit ook precies aan bij hun visie: Gastvrijheid en kennis beleven bij het gezondste en meest innoverende mobiliteitsbedrijf van Zuid- Limburg.

Benieuwd naar wat Welling Autobedrijven voor jou kan betekenen? Voor een overzicht van het aanbod van Welling verwijzen wij onze leden en supporters graag naar www.wellingautobedrijven.nl.

Namens heel RKDFC, bedankt! Een speciaal woord van dank aan Eric Koch en de Sponsorcommissie voor de hulp bij het tot stand komen van de sponsoring.