De activiteitencommissie heeft tot doel om activiteiten te organiseren die naast het voetballen, voor zowel de jeugdleden als de seniorenleden mede als doel hebben het familie gevoel en de gezeligheid te bevorderen binnen onze club!
Denk hierbij dan aan: de Sinterklaas activiteit, de quizavond, de carnavalsavond, de nieuwjaarsreceptie, de poker/kaart avond, de vrijwilligersavond, red/white party en, in samenwerking met de stichting, het stichtingsfeest.
 
Heb je een leuk idee, tip of opmerking mail dit dan door naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Van iedere activiteit word je via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. op de hoogte gebracht. Wil je op de hoogte blijven en sta je nog niet in het mailbestand geef dan je emailadres door.
 
De activiteitencommissie RKDFC bestaat uit de volgende personen:
 
 

Jolijn Steijaert (Dames)

Kan niet zonder haar vriendin Maxime Andrieu. Tevens heeft ze de Don Juan van het 4e Boy Vondenhoff aan zich weten te binden. Met haar stralende lach zal ze iedereen van haar elftal overtuigen van het feit dat ze het kapsel van Jennifer Aniston evenaart. Haar papa John is tevens trainer van Dames 2 en speelt een potje mee op de veteranen.

   

Sem Cox

Sil Kevers

Thijs Janssen

Kars Mennens

Frank Gelissen

Luuk Verhooren

Zef Finger (Heren 4)

Zef heeft meer gebroken gehad dat het glas in een glasbak. Drinkt overwegend spa blauw en staat voor niemand klaar. Is zo lui als een luiaard. Probeert af en toe een bal tegen de houden in het doel, maar hij is er nu achter gekomen dat hij dat niet kon en is van ellende maar op het 4e begonnen met voetballen. Zef is een ras Merkelbeker. Kortom een geweldige kerel.
   

Hanny Niewitecki (Kantine)

Wie Hanny niet kent is nooit bij RKDFC geweest.Hanny weet alles wat in Merkelbeek gebeurt. Je hoeft geen krant te kopen, vraag het aan Hanny. Hanny is ook bestuurslid en schijnt samen met haar man op de prinsenwagen gestaan te hebben. Haar man is ook geen onbekende. Tek, de man de alles aan elkaar lult voetbalt ook op 4 en haar zoon Ricardo tevens lid van de jeugd AC speelt bij de selectie.