Zeemcup 2018

Het meest legendarische minivoetbaltoernooi uit de omgeving komt terug in 2018! Achter de schermen is de Zeemcupcommissie druk bezig om deze editie beter neer te zetten dan ooit tevoren. Dit jaar kun je je ontzettend gemakkelijk aanmelden! Je hoeft alleen maar op onderstaande link te klikken, de vragen te beantwoorden en het inschrijfgeld over te maken.

Inschrijfformulier Zeemcup

Het programma ziet eruit als volgt:

23 juni: Recreatief (ervaren & onervaren, bij voldoende aanmeldingen ook een 35+ poule)
24 juni: Prestatief (vanaf 15 jaar) en damestoernooi (dames en meiden vanaf B jeugd)

Dit jaar is er ruimte voor maximaal 48 recreantenteams, 18 damesteams en 30 prestatieve teams. We hebben afgelopen editie een aantal teams moeten teleurstellen… dus wees er snel bij!
Dit jaar kun je je ontzettend gemakkelijk aanmelden! Je hoeft alleen maar op onderstaande link te klikken, de vragen te beantwoorden en het geld over te maken.

Het toernooi wordt gespeeld volgens de zaalvoetbalregels (met enkele aanpassingen van zaal- naar minivoetbal). Bij het prestatieve toernooi worden de wedstrijden geleid door KNVB-scheidsrechters.

Het inschrijfgeld per team bedraagt € 45. Bij het inschrijfgeld is 1 consumptiekaart (10 consumpties à € 1,70) inbegrepen. Het prijzengeld voor de winnaars van het prestatieve toernooi bedraagt ook dit jaar weer €250!

Het wedstrijdschema zul je, samen met de poule-indeling en aanvangstijden, een week voor het toernooi ontvangen.


Met sportieve groet,

De Zeemcupcommissie